vineri, 6 mai 2011

INVITATIE PENTRU 9 MAI

Haideti sa ne intalnim pe 9 mai a.c., la orele 11.00, la Primaria Sectorului 2 (Obor), "sa admiram" defilarea de Ziua Independentei!

Este momentul sa demonstram hotarare si seriozitate, ca ne intereseaza propria soarta si a viitorilor rezervisti, sa aratam ca luam atitudine doar prin prezenta noastra la acest eveniment, in numar cat mai mare!

Veniti cu familia, cu prietenii, cu vecinii: la un shopping in Obor, la o plimbare in aer liber sau faceti un ocol prin zona cu treburi cotidiene!....

Va redam mai jos invitatia presedintelui SCMD:

"9 mai - Repetitie generala:

Reamintim tuturor membrilor SCMD, militarilor in rezerva, in retragere si veteranilor proveniti din toate structurile fostului sistem national de aparare, ca pe data de 9 mai a.c., fosta Zi a Independentei, fosta Zi a Victoriei, fosta Zi a Europei, domnul Primar al Sectorului 2 Bucuresti, fruntasul-general Ontanu Neculai, a organizat defilarea militara a trupelor PDL in rezerva.
Vom avea ocazia sa-i vedem pe viu pe generalii si coloneii Iordanescu, Diaconescu, Nicolicea, Miki Spaga, Talmaceanu etc., si nu putem rata ocazia!
Ca repetitie generala pentru mobilizarea din ziua de 14 mai propunem, in noul limbaj “”european””, membrilor SCMD, sa execute o “”ieseala”” la orele 11.00, la Primaria Sectorului 2 Bucuresti. Nimeni nu ne interzice sa ne plimbam, sa aplaudam si, eventual, sa oferim flori noii “”armate de ocupatie””.
Noi nu vom purta uniforme....
Glorie eterna noului Jukov al Romaniei, maresalul Ontanu si generalissimului de popota, Iosif Visarionovici Oprea!...

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU"

BO-F2S3