vineri, 11 martie 2011

APEL CATRE MEMBRII SCMD DIN BUCURESTI (preluare)

APEL CATRE MEMBRII SCMD DIN BUCURESTI

In zilele de 14,15 si 16 martie a.c. vor avea loc actiuni de protest ale SCMD, pentru a spune un UN NU HOTARAT PIERDERII DE CATRE REZERVISTI A STATUTULUI DE MILITAR! UN NU HOTARAT REVIZUIRII PENSIILOR (ADICA PIERDERII A CEEA CE AM OBTINUT PENTRU LUNILE IANUARIE-MARTIE), UN NU RASPICAT OUG 1/2011, PRIVARII NOASTRE DE DREPTUL LA MUNCA, IN BAZA LEGII 329/2009 SI 263/2010, UN NU HOTARAT NOULUI COD AL MUNCII SI PRACTICII GUVERNULUI DE INCALCARE TENACE A CONSTITUTIEI, HOTARARILOR JUDECATORESTI SI LEGISLATIEI EUROPENE, PRIN ASUMAREA RASPUNDERII!

Avem aprobarea PMB pentru pichetare, intre orele 09.00 - 17.00, in zilele de 14 si 15 martie. Data fiind insa fuga parlamentarilor, autoproclamati in corpore ”maghiari”, in aceste zile vom picheta Camera Deputatilor (Parcul Izvor), intre orele 11.00-14.00.

In ziua de 16 martie, membrii SCMD din Bucuresti vor fi prezenti la locul de adunare din Parcul Izvor la ora 09.00 dimineata, pentru a ura un calduros bun venit ”maghiarilor” redeveniti peste noapte parlamentari romani, urmand sa asteptam venirea sindicalistilor convocati de centralele sindicale. Intre orele 12.00-19.00, vom participa la actiunile acestora din Piata Constitutiei si din jurul Parlamentului.

Rugam presedintii filialelor din Bucuresti, sa asigure mobilizarea membrilor filialelor, in numar cat mai mare si cu materialele de propaganda necesare (veste, sepci, steaguri, bannere, afise, panouri, etc).

Locul de adunare pentru toate cele trei zile ramane Parcul Izvor, cu cel putin o jumatate de ora inainte fata de ora inceperii actiunii.

Motivele pentru care ar trebui ca toti membrii SCMD din Bucuresti sa participe la aceste actiuni sunt cele prezentate in Comunicatul Presedintelui SCMD din data de 11.03.2011. Si Puterea si opozitia si cetatenii trebuie sa inteleaga ca existam, ca suntem o forta reala si ca ne vom bate pana la capat, nu numai pentru drepturile noastre ci pentru ale tuturor. Pentru ca am fost, suntem si ramanem militari, nu ”beneficiari”!


Honor et Patria! Vae victis!


SEF DEPARTAMENT ORGANIZARE,

Col. (r) Marian TUDOR


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATEVa redam mai jos un fragment din Comunicatul presedintelui SCMD din 11 martie 2011 :

...................................

"Pentru ce ne batem:
• Pentru ca nu admitem sa ni se fure doua categorii de proprietate – gradul militar si pensia. HG 735/2010 am anulat-o noi, nu ei, dar a fost strecurata prin OUG 1/2011, intr-o lege inoperanta, 119/2010, iar consecintele ”recalcularilor “ ilegale, din perioada 28 sept 2010- 7 ian. 2011- deciziile de pensie, sunt considerate valabile si supuse revizuirii pana la 15.03.2011.
• Ne batem pentru a ramane militari, pentru onoarea si demnitatea noastra, pentru drepturile noastre, dar si pentru onoarea si drepturile colegilor nostri de la armata, interne, SRI, SPP, etc, disponibilizati sau trecuti in rezerva la 55 de ani, zilele acestea, practic fara compensatii si fara drept de pensie, pana la 65 de ani, deoarece nu exista nici casele sectoriale anuntate, nici comisiile de contestatii, nici normele de aplicare a Legii 263/2010.
• Ne batem pentru drepturile militarilor profesionisti, aruncati din nou in strada, la 45 de ani, fara a putea beneficia de pensie anticipata.
• Ne batem pentru dreptul nostru legitim la munca, adica pentru abrogarea capitolelor si referirilor care ne privesc din Legile 329/2009 si 263/2010. si pentru respingerea codului sclavagist al muncii.
• Ne batem pentru dreptul la asistenta medicala gratuita, adica pentru respectarea contractului incheiat cu noi, a principiilor sperantei legitime, coerentei legislative si neretroactivitatii legii si pentru perceperea CAS-ului civililor doar in conditiile prevazute de art. 76 (al. 1 si 2) din defuncta Lege 19/2000 si OUG 147/2002.
• Ne batem pentru pastrarea unitatii statale a Romaniei, adica pentru abrogarea (conform Constitutiei) a Legii 1/2011 a invatamantului si pentru respingerea antieuropenei si criminalei legi a Statutului minoritatilor.
• Ne batem preventiv pentru a stopa promovarea proiectului stalinist-kominternist al comunistului Basescu de ”Lege privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice” care prevede, dupa transformarea noastra in civili si ”revizuirea”, adica nationalizarea proprietatii noastre castigate, numita pensie, diminuarea cu inca 15% din ceea ce ramane, pentru anii cand ne-am servit patria ca militari, in perioada 23 aug 1944 – 22 dec. 1989.

Cu alte cuvinte, ne batem pentru ca noi si copii nostri sa nu repetam soarta inaintasilor nostri distrusi pentru ca erau patrioti, de catre comunistii rosii, asa cum pe noi vor sa ne distruga comunistii portocalii, cu eternul sprijin al fascistilor (horthystilor) de ieri si de astazi. Speram ca pe data de 16 martie, Guvernul de slugi ale marilor asasini economici internationali sa cada, antrenand in aceasta cadere intreaga putere portocalie-rosie-alba–verde si toate legile genocidului si subminarii economiei nationale, implementate de aceasta."
............................


BO al F2S3