vineri, 3 octombrie 2014

Veniti la actiunea de pichetare din data de 06.10.2014 intre orele 14:00-17:00 in b-dul Kiseleff nr.10 Bucuresti!

In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD Guvernul si majoritatea parlamentara au lasat pentru zilele de 6 si 7 octombrie a.c. rezolvarea problemelor Legii pensiilor militare de stat, a Ordonantei pentru revolutionari si a Legii reparatorii pentru grefieri, diplomati, functionari publici etc., ultima prevazuta a fi dezbatuta in Camera Deputatilor fiind Legea pensiilor militare de stat. Pentru moment insa, in lipsa unei decizii (ordin) de la Guvern, si deputatii au anuntat ca-si suspenda activitatea in zilele de 6 si 7 octombrie a.c. In aceasta situatie: La initiativa Asociatiei romanilor din Olanda, membri ai CNSC picheteaza, incepand de astazi, ambasadele occidentale, urmand a depune materiale revendicative si de protest; SCMD (doar filialele din Bucuresti) incepe actiunea aprobata de pichetare a sediului central al PSD din Bd. Kiseleff, nr 10, luni, 06.10.2014, la ora 14.00, pentru a reaminti Guvernului Ponta, dupa doi ani si jumatate de promisiuni partial onorate sau deloc, ca existam. Reamintim tuturor membrilor SCMD ca aceasta actiune a fost hotarata si votata in Comitetul Director al SCMD, fiind adusa la cunostinta Guvernului in urma cu o luna. Nu se vor striga lozinci politice. Nu ne intereseaza alegerile ci dialogul si dreptatea sociala. ”Honor et Patria! Vae victis!” PRESEDINTELE SCMD, Col. (r)dr.MIRCEA DOGARU.

Filiala 2 Sector 3 solicita si  urgentarea initierii,elaborarii si actualizarii legilor ”apararii si securitatii nationale si publice” si demersurile pentru implementarea/integrarea in legislatia specifica romaneasca a prevederilor HCE nr:1572/2002);

Preluare de la filiala Targu Mures

”Cand noi, romanii, vom realiza ca trebuie sa luptam pentru interesul altui grup social, ca si pentru interesul propriu, vom putea spera la o schimbare in bine, a societatii.
Inteleg ingrijorarea si supararea Domnului Popescu.
Din pacate filiala Targu Mures numara foarte putini membri activi. Totusi comunicam intre noi pe adresele de e-mail personale si din aceasta cauza nu am mai publicat informatiile pe blog, considerand, poate gresit, ca toti cei care sunt interesati ar trebui sa acceseze blogul SCMD. Am ramas putini pentru ca pentru unii singurul interes l-a reprezentat lupta pentru recastigarea pensiei avuta anterior.
Din pacate pe prea putini ii intereseaza si ziua de poimaine, prea putini constientizeaza faptul ca atat interesul de grup, cat si interesul general, trebuie aparate tot timpul. Cand noi, romanii, vom realiza ca trebuie sa luptam pentru interesul altui grup social ca si pentru interesul propriu, vom putea spera la o schimbare in bine a societatii.
In prezent, noi, cadrele militare in rezerva si in retragere, suntem impartite in sute de asociatii care ori se razboiesc intre ele, ori se ignora. Traim si situatia absurda a luptei in sanul aceleiasi organizatii.” 
Cu amaraciune,
Ionel Ujica

UNITATE SI IZBANDA !  b.op.f2s3Buc.