marți, 8 martie 2011

PRECIZARI URGENTE

1.Trebuie sa va oferiti pentru asigurarea permanentei la sediul filialei noastre din b-dul Poligrafiei 4 in urmatoarele zile din martie 2011:
Joi 24 – vineri 25;
Luni 28 – joi 31.
Urgent rugam pe cei constiinciosi sa ne contacteze pe E-mailul filialei, scmdf2s3b@yahoo.com.
Ne adresam, in special, pensionarilor MAI si MAN care au primit deja raspuns la contestatie sau carora li se epuizeaza termenul de raspuns la aceasta, in perioada imediat urmatoare.
Acestia, sunt primii interesati sa se incadreze in termenele legale si trebuie sa se asigure ca dosarele lor sunt complete si conform instructiunilor, pentru a nu pierde dreptul de atac in instanta.
2.Fiecare membru de sindicat trebuie sa se prezinte, in regim de urgenta, la sediul filialei, ca sa completeze imputernicirea (in 2 exemplare) care se va atasa la dosar la introducerea actiunilor in instanta.
3.Respectati intocmai precizarile din “Ghid” privind pasii de urmat pentru rezolvarea litigiilor in instanta: numar exemplare, ordinea documentelor, inscrisul de conformitate cu originalul, completarea imputernicirii de reprezentare, completarea corecta a plicului etc.
Va rugam, nu lasati pe alti voluntari sa va rezolve problemele dumneavoastra stringente ori sa-si “asume” raspunderea sa va preia si sa va proceseze actele pentru avocatii care va reprezinta in instante.
Dumneavoastra aveti interesul si obligatia de a va intocmi corect si complet dosarul, pentru ca actiunea de predare la Casa de Avocatura sa se faca la termen si in conditii de eficienta, fara sa riscati sa depasiti termenul legal care va da dreptul de a intra in instanta!
Comunicati acestea si colegilor de filiala care nu au e-mailuri
Traim vremuri grele!Protejati-va interesul! Fiti vigilenti! Atentie la termene!Tineti aproape de filiala!
Unitate! Unitate! Unitate!

Biroul Operativ Filiala 2 Sector 3